30 Μαρτίου 2017

MINI planitarium, το κινητό πλανητάριο

Αγαπητοί γονείς,
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Πρέπει όμως τα παιδιά μας με το χαμηλότερο κόστος να ζήσουν όμορφες στιγμές και να μάθουν καινούρια πράγματα στο Σχολείο, το οποίο δεν είναι απλά και μόνο στείρα γνώση. Θα έχετε καταλάβει εξάλλου ότι κάτι αλλάζει στο Σχολείο μας και είμαι υπερήφανη για αυτό, γιατί στο δικό μου όραμα πίστεψαν και ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων που είναι αρωγός σε ό,τι ζητήσουμε. Μιλάμε, ευτυχώς, για έργα και όχι για λόγια. Από λόγια είμαστε χορτάτοι. Τα έργα μάς έλειπαν!!! Επίσης δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον αντιδήμαρχο μας τον κο. Αραπίτσα Γεώργιο που όποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα ανταποκρίθηκε αμέσως. 
Ως Δ/ντρια του Σχολείου, και περισσότερο ως δασκάλα, προσπαθώ με τους συναδέλφους μου να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα παιδιά σας, που είναι όμως και δικά μας παιδια.
Σε αυτή την περίπτωση και έπειτα από συνεννόηση με το 2ο Νηπιαγωγείο αποφασίσαμε από κοινού να έρθει στο Σχολείο μας, έαν φυσικά μπορέσετε να ανταποκριθείτε οικονομικά, το κινητό πλανητάριο.


Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων e-yliko.gr
Το Κινητό Πλανητάριο έχει καταχωρηθεί στην Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (e-yliko.gr) στις προτεινόμενες εκπαιδευτικές επισκέψεις από τη Γενική Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
http://e-yliko.minedu.gov.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1626:%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF&Itemid=123

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ 
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟ

 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ
  Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΙΤΣΟΥ

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ 
 ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ